Bilvård

OnWheels i Halmstad AB har sin egna tvätthall som gör att vi vid avtal alltid lämnar bilen renare än när vi fick förtroende att reparera  skadan.

Vi ser till att bilens finish på det skadade området blir i princip som nytt igen. 

Tack vare OnWheels plåtavdelning kan vi rikta fordonet och det ger det oss möjlighet att hantera skadan professionellt och ekonomiskt.

Bilvård

R

Utvändig bilvård

R

Invändig bilvård

R

Ta hand om din bil

R

Bilen har kvar sitt värde

Vad innebär bilvård?

Bilvård kan beskrivas som att ta hand om bilen för att den ska bibehålla bästa möjliga skick. Till exempel vill man genom bilvård undvika rost och ta hand om lacken för att bilen ska tåla alla utmaningar den utsätts för.

Utvändig bilvård – man tänker direkt på en biltvätt

Utvändig bilvård handlar främst om att ta bort smuts, ta hand om lacken och undvika rost.

Vill man ha ett bra pris för sin bil vid en ev. försäljning är det väldigt viktigt att hålla rosten borta från alla delar av bilen då rostfläckar sänker värdet snabbt.

Invändig bilvård

Bilvård handlar också om att ta hand om insidan av bilen.

Genom att hålla bilen fräsch invändigt håller man borta dålig lukt och eventuella farliga bakterier som kan samlas där inne.

För dig som spenderar mycket tid i bilen blir invändig bilvård extra viktigt! Detta görs genom regelbunden invändig rengöring som dammtorkning, dammsugning och tvätt av gummimattor.

Ta hand om din bil

Bilvård är ett brett begrepp och kan inrymma många olika delar men handlar i det stora hela mer om det kosmetiska än det mekaniska.

Genom att hålla bilen fin behåller man även större del av värdet på bilen. En ny bil bör alltså tas väl om hand om direkt genom exempelvis lackskydd som gör att utsidan skyddas bättre mot pollen, insekter, fågelspillning och smutspartiklar i luften. Alla bilar bör också kontinuerligt rengöras både utvändigt och invändigt.